Gordelkorting: géén uitkering bij niet dragen autogordel?

Gordelkorting: géén uitkering bij niet dragen autogordel?

Bij een verkeersongeval loop je vrij snel schade aan de auto op. Voor een krasje in de lak, een deukje in het chassis, een scheurtje in de bumper of een sterretje in de ruit hoeft immers niet veel te gebeuren. Helaas komt het ook regelmatig voor dat de bestuurder of een andere passagier lichamelijk en/of mentaal letsel oploopt bij een aanrijding of andersoortig ongeval. Letselschade is een extreem akelige, maar ook uitzonderlijke dure vorm van schade. Sómmige letselschades worden gedekt door de zorgverzekering; ándere door de aanvullende inzittendendekking op de autoverzekering.

Gordelkorting: géén uitkering bij niet dragen autogordel?

Bij een verkeersongeval loop je vrij snel schade aan de auto op. Voor een krasje in de lak, een deukje in het chassis, een scheurtje in de bumper of een sterretje in de ruit hoeft immers niet veel te gebeuren. Helaas komt het ook regelmatig voor dat de bestuurder of een andere passagier lichamelijk en/of mentaal letsel oploopt bij een aanrijding of andersoortig ongeval. Letselschade is een extreem akelige, maar ook uitzonderlijke dure vorm van schade. Sómmige letselschades worden gedekt door de zorgverzekering; ándere door de aanvullende inzittendendekking op de autoverzekering.