Bank Scandinavische stijl

Bank Scandinavische stijl

Op zoek naar een bank Scandinavische stijl? Ben jij lekker rustig en straal je dat ook uit in je interieur? Met een bank in de Scandinavische stijl straal je dat zeker uit en geef je je huis nog een leuk tintje.

Wat is een Scandinavische stijl?

Een bank Scandinavische stijl is een bank die vaak voorzien is van ronde hoekjes. Deze bank wordt ook wel de Scandi bank genoemd (of Scandinavian) omdat de meubels uit Scandinavië afkomstig zijn. Op de banken en andere meubels zie je vaak strakke lijnen, eenvoudige vormen en staat neutraal.

Daarnaast is een bank in een Scandinavische stijl ook betrekkelijk nieuw op de woningmarkt. De eerste banken met de Scandinavische stijl waren voorzien van ronde hoekjes, lichte kleuren en strakke vormen. Dit was dan ook één van de redenen waarom het eenvoudigweg een Scandinavische bank werd genoemd.

Waarom een Scandinavische stijl?

Een bank in de Scandinavische stijl is mooi zowel binnenshuis als buitenshuis. De ronde vorm van de bank, strakke lijnen en lichte kleuren maken hem tot een moderne investering en zal leuk staan in je woonkamer. De Scandinavische bank is vooral geschikt voor woningen die al behoren bij de moderne stijl, maar ook voor huizen die behoren bij de landelijk stijl.